Kérdése van? +36301948768
Kvercetin étrend-kiegészítő por.
95 % feletti tisztaság, független német laboratóriumban tesztelve.
MoleQlar Kvercetin étrend-kiegészítő por
A kvercetin technikailag egy növényi pigment, mely jellemzően sárga színű és keserű ízű, számos gyümölcsben, zöldségben és magban is megtalálható. Rendszeresen fogyasztunk kvercetin tartalmú élelmiszereket (pl.: hagyma, alma, bogyós gyümölcsök, tea), így használata biztonságos.
Hatásai:
A minőség a legfontosabb. Minden egyes forgalmazott terméket független, német laboratórium tesztelt, mely tanúsította a tisztaságot, valamint a nehézfém mentességet. Tanúsítványok és minőségbiztosítás.
OGYÉI szám: 32873/2023 (a termék megfelel a jogszabályi előírásoknak és szerepel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nyilvántartásában, mint étrend-kiegészítő. Jogutód: Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ- NNGYK).
Ajánlott mennyiség: napi 400 mg (1 adagolókanál) vízben feloldva.
Tartalom: 1 tasak, 60 gramm, 5 havi adag (ajánlott mennyiséggel). Adagoló kanalat tartalmaz a tasak.
Használat: kizárólag étkezéssel egybekötve használja. Bevehető étkezés előtt, közben, vagy után.
Összetevők (1 adagoló kanál)
mennyiség*
%NRV**
kvercetin
400 mg
n.a.***
%NRV**: Napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek esetében.
n.a.***: nincs meghatározva.
Health Benefits of Quercetin in Age-Related Diseases. Deepika and Pawan Kumar Maurya. Link a tanulmányhoz.
The Therapeutic Effects and Mechanisms of Quercetin on Metabolic Diseases: Pharmacological Data and Clinical Evidence. Huan Yi, Hengyang Peng, Xinyue Wu, Xinmei Xu, Tingting Kuang, Jing Zhang, Leilei Du, Gang Fan. Link a tanulmányhoz.
Overviews of Biological Importance of Quercetin: A Bioactive Flavonoid. Alexander Victor Anand David, Radhakrishnan Arulmoli, and Subramani Parasuraman. Link a tanulmányhoz.
Effects of repeated oral intake of a quercetin-containing supplement on allergic reaction: a randomized, placebo-controlled, double-blind parallel-group study. S. YAMADA, M. SHIRAI, Y. INABA, T. TAKARA. Link a tanulmányhoz.
Quercetin: Its Antioxidant Mechanism, Antibacterial Properties and Potential Application in Prevention and Control of Toxipathy. Weidong Qi, Wanxiang Qi, Dongwei Xiong, and Miao Long. Link a tanulmányhoz.
Therapeutic application of quercetin in aging-related diseases: SIRT1 as a potential mechanism. Zhifu Cui, Xingtao Zhao, Felix Kwame Amevor, Xiaxia Du, Yan Wang, Diyan Li, Gang Shu, Yaofu Tian, and Xiaoling Zhaocorresponding author. Link a tanulmányhoz.
Quercetin: Benefits, Side Effects, and Research. Lifespan Extension Advocacy Foundation. Link a tanulmányhoz.
Improve Metabolic Health with Quercetin. William Patel. Link a tanulmányhoz.
Quercetin: Broad-Spectrum Protection. Anne Buckley. Link a tanulmányhoz.