neöregedj.hu
Kategóriák
neöregedj.hu
  • Kategóriák
    • NMN
    • Étrend-kiegészítők
    • Csomagajánlatok
    • Tesztek
    • Kellékek
  • Blog
    • Biohacking
    • Étrend-kiegészítők
    • Szakértők
    • Az öregedés tényezői
  • Longevity útmutató
  • Longevity AI
  • Amiben hiszünk
  • Kapcsolat
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
14 200 Ft
  1. Étrend-kiegészítők
  1. Étrend-kiegészítők

Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar

4.9
Cikkszám: 
4260683650077
Gluténmentes
GMP tanúsítvány
Vegán
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Resveratrol por( Veri-te™) 30 g, MoleQlar
Raktáron
14 200 Ft
Egységár: 473 Ft/g30

Veri-te™: innovatív biotechnológiai eljárással.
Ultratiszta (98% feletti) termék, független német laboratóriumban tesztelve. (R, R, R)
Hatósági engedély száma: OGYÉI / 32845/2023 (R)

Egyéb kiszerelések:
60 db kapszula 100 g tasak
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
  • Összetevők
Részletek

 

Minőségi ikon Tudj meg többet a minőségi garanciánkról
× Minőségi ikon

Minőség mindenek felett

Minden termékünk a legszigorúbb minőségi előírások szerint készül – tudományos megalapozottsággal, teljes átláthatóság mellett.


A „Clean Product & Label” filozófiánk garantálja, hogy kizárólag gondosan ellenőrzött, kifogástalan összetételű termékek kerülnek hozzád.

Minden gyártási tételt független, ISO-tanúsítvánnyal rendelkező német laboratóriumokban vizsgáltatunk.

Tanúsítványok és részletek: itt.

MoleQlar Resveratrol étrend-kiegészítő por

A resveratrol egy természetesen előforduló polifenol vegyület, amelyet a növények stressz, sérülés, gombafertőzés vagy UV-sugárzás hatására termelnek. Több mint 70 növényfajban megtalálható, különösen nagy mennyiségben a szőlő héjában és magjában, valamint bogyós gyümölcsökben, földimogyoróban és vörösborban.

A resveratrol világszerte az egyik legtöbbet kutatott természetes hatóanyag, amely különösen nagy figyelmet kap az öregedésbiológia és metabolikus betegségek területén. Kiemelkedő érdeklődés övezi, mert képes aktiválni a SIRT1 enzimet, amely kulcsszerepet játszik a sejtvédelemben, DNS-javításban, valamint az élettartamot befolyásoló génexpressziós utak szabályozásában. Emellett serkenti az AMPK enzim aktivitását is, amely a sejtes energiaegyensúly fenntartásának egyik központi eleme. Számos kutatás rámutatott arra, hogy a resveratrol hatásai nagymértékben hasonlítanak a kalóriakorlátozás során megfigyelhető pozitív élettani változásokhoz, így potenciálisan geroprotektív (öregedéslassító) tulajdonságokkal is rendelkezhet.

Veri-te™- az ultratiszta resveratrol

A piacon kapható resveratrol tartalmú készítmények általában kínai eredetűek, amit az ártéri japánkeserűfűből (Fallopia japonica, Polygonum japonica) vonnak ki. A molekula kinyerése a növényből egyszerű és olcsó, így nem meglepő, hogy számos gyártó támaszkodik erre a folyamatra. Az olcsó előállításnak azonban ára van, a növény termesztése során ugyanis nagy mennyiségű rovarírtót használnak, így a végtermék is tartalmaz káros vegyszermaradványokat. Ezenkívül a szárítási eljárás során gyakran kerül a végtermékbe PAH (policiklusos aromás szénhidrogén), mely potenciálisan rákkeltő anyag.

A Veri-te™ resveratrol a svájci Evolva cég innovatív biotechnológiai szabadalma, amelyet élesztő segítségével állítanak elő. Az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a végtermék ultratiszta és garantáltan mentes minden káros anyagtól. A márka a megbízhatóság és a tisztaság szimbóluma, amely garanciát jelent mindazok számára, akik kiemelten fontosnak tartják az ellátási lánc átláthatóságát, és a lehető legtisztább rezveratrolt keresik.

    A Resveratrol használatának előnyei:

    Terület Hatása
    Öregedés lassítása

    Képes aktiválni a sirtuinokat, az úgynevezett „hosszú élet géneket”, valamint az AMPK enzimet, amelyek alapvető szerepet játszanak az öregedési folyamatok lassításában. (R), (R), (R)

    Szív- és érrendszer

    Antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén kedvezően befolyásolhatja a szív- és érrendszer működését, így magas dózisban különösen hatékony lehet a magas vérnyomás kezelésére. (R, R, R, R)

    Vérzsírok

    A resveratrol rendszeres alkalmazása alapján javíthatja a zsíranyagcserét, csökkentheti a testzsír mennyiségét, és kedvező hatással lehet a vérzsírprofilra. Antioxidáns tulajdonságai révén mérsékelheti az LDL-koleszterin oxidációját, ami hozzájárulhat a metabolikus szindróma és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentéséhez. (R, R, R, R, R, R)

    Neuroprotektív

    A resveratrol egyszerre több ponton is támogathatja az idegrendszer védelmét: csökkenti a neurotoxikus fehérjék felhalmozódását, mérsékli a neurogyulladást, így ígéretes lehetőség az életkorral összefüggő kognitív hanyatlás lassításában és az Alzheimer-kór megelőzésében. (R, R, R, R)

    Cukoranyagcsere

    A resveratrol ígéretes hatóanyag a cukorbetegség kezelésében, mivel növeli az inzulinérzékenységet, javítja a glükózanyagcserét, csökkenti a diabétesz okozta oxidatív stresszt és gyulladást. (R, R, R, R, R, R, R)

    Olvasnál még részletesebben a Resveratrol-ról?
    Tovább az áttekintőhöz

     

    A resveratrol és a biotechnológia találkozása:

     

    Svájci szabadalomra épülő egyedülálló gyártási folyamatunk során élesztőfermentációval nyerjük ki a hatóanyagot, ami lehetővé teszi, hogy olyan végterméket kínáljunk, amely mentes a nem kívánt PAH-októl (policiklusos aromás szénhidrogének) és egyéb vegyszerektől. A termék így ultratiszta, vegán és géntechnológiától mentes.

    Magnézium-L-treonát kapszula Hínár, treonát természetes forrása

    Rezveratrol por a MOLEQLAR-tól.

    Innovatív biotechnológiai eljárással.

     

    Minőség mindenek felett

      A MoleQlar kizárólag a legmagasabb minőségű és tisztaságú alapanyagokat használja, továbbá szigorúan elkötelezett a teljes átláthatóság mellett a termékeink minőségét illetően. Minden egyes termék szigorú tesztelésen megy keresztül mind gyártó, mind független németországi laboratóriumok által. Ennek köszönhetően a piacon egyedülálló és transzparens módon garanciát nyújtunk arra, hogy termékeik mentesek a nehézfémektől és egyéb szennyeződésektől. A tesztek eredményei bárki számára elérhetők és megtekinthetők:

      Tanúsítvány

      66280

      2024. augusztus
      A dokumentum megtekintése

       

      Tanúsítvány

      3011922006

      2024. február
      A dokumentum megtekintése

       

      Tanúsítvány

      3011922003

      2023. október
      A dokumentum megtekintése

      Hatósági engedély száma: OGYÉI/ 32845/2023 (a termék megfelel a jogszabályi előírásoknak és szerepel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nyilvántartásában, mint étrend-kiegészítő. Jogutód: Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ- NNGYK). (R)

      Szavatossági idő: általában 2 év. Ez az információ csak tájékoztató jellegű, és nem garantált. A pontos minőségmegőrzési időt a vásárolt termék alján, vagy a csomagoláson található.

      GMP tanúsítvánnyal rendelkező gyártás: a GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvány a helyes gyártási gyakorlat rövidítése, amely egy nemzetközi minőségbiztosítási szabvány. A tanúsítvánnyal rendelkező vállalatok biztosítják, hogy a gyártási folyamatok minden lépése – beleértve a nyersanyagok beszerzését, a termelést, a csomagolást és a tárolást – szigorú minőségi és higiéniai előírásoknak felel meg. A GMP előírások célja, hogy garantálják a termékek állandó minőségét, tisztaságát, hatékonyságát és biztonságosságát, így védve a fogyasztók egészségét.


       

      Mi az a Resveratrol?

      Magnézium-L-treonát por
      Lenyíló ikon Komplex áttekintés

      A resveratrol (3,5,4′-trihidroxi-sztilbén) egy természetes, stilbén típusú polifenol. Vegyületként először 1940-ben izolálták és azonosították a Veratrum grandiflorum gyökeréből, azonban már több mint 2000 éve jelen van egyes tradicionális gyógyászati készítményekben is. Kémiai szerkezetét két fenolos gyűrű alkotja, amelyeket egy kettős kötés (stilbén-híd) köt össze. Ez felelős a cis- és transz-izomerek létezéséért, amelyek közül a transz-forma stabilabb és természetesen dominánsabb.

      A resveratrol a növényekben úgynevezett fitoalexinként van jelen, amelyeket a növények stresszhelyzetekben – például gombafertőzés, UV-sugárzás vagy más káros hatások esetén – védekezésként termelnek. Több mint 70 növényfaj termeli természetesen, mennyisége főként az időjárási viszonyoktól és gombafertőzések jelenlététől függ.

      Az emberi étrendben a resveratrol elsősorban a szőlőből származó vörösborban található meg nagyobb mennyiségben. A szőlő héjában, magjában, valamint a szár és a fás részekben koncentrálódik, emiatt a vörösbor resveratrol-tartalma magasabb, mint a fehérboré. Egyéb étrendi forrásai között szerepelnek a fekete áfonya, szeder és földimogyoró. Az ázsiai gyógyászatban a Polygonum cuspidatum gyökere is jelentős forrás, míg a Veratrum-fajokat a magas vérnyomás kezelésére használják.

      Vízben való oldhatósága alacsony, ami korlátozza felszívódását. Viszont biológiai hasznosulása jelentősen növelhető, ha a port egy kanálnyi olajjal fogyasszuk el. (R)

        Szerepe az öregedésben

        Legfőbb érdekessége, hogy képes aktiválni a sirtuinokat, az úgynevezett „hosszú élet géneket”, valamint az AMPK enzimet, amelyek alapvető szerepet játszanak az öregedési folyamatok lassításában.

        A sirtuinok NAD⁺-függő enzimek, amelyeket először élesztőben fedeztek fel. Ezek az enzimek számos funkcióval rendelkeznek, többek között szabályozzák a DNS-javítást, a sejtciklust, a mitokondriális funkciókat és a gyulladásos válaszokat is. Emiatt kulcsfontosságú szerepet játszanak az öregedési folyamatokban. A sirtuinok különösen nagy figyelmet kaptak azóta, hogy bebizonyosodott: központi szerepet játhatszanak a kalóriamegvonás (kalóriakorlátozás) által kiváltott élettartam-hosszabbító hatásokban, amelyeket számos állatfajnál – a muslicától kezdve az emlősökig – sikerült igazolni.

        A resveratrol a sirtuinok közül leginkább a SIRT1 enzimet képes aktiválni. Kutatások szerint a resveratrol a SIRT1 fehérje szerkezetében változásokat idéz elő. Ezáltal növeli a sirtuin aktivitását, amely végül számos sejtes folyamatot pozitívan befolyásol, többek között javítja a DNS stabilitását, csökkenti a gyulladást, és optimalizálja a sejtek energia-anyagcseréjét.

        Laboratóriumi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a resveratrol SIRT1-en keresztül képes aktiválni az AMPK (adenozin-monofoszfát-aktivált protein-kináz) enzimet is, méghozzá egy speciális visszacsatolási körön keresztül. Ez kritikus szerepet tölt be az energiaérzékelésben: ha a sejtekben megfelelő az ATP-szint, a resveratrol elősegíti a stresszválaszt. 

        A kutatások alapján felmerült az is, hogy a resveratrol hatásmechanizmusa sok tekintetben hasonlít a kalóriamegvonás hatásaihoz, anélkül, hogy ténylegesen csökkentenünk kellene az ételfogyasztást. Mivel a sirtuinok aktiválása révén képes utánozni a kalóriakorlátozás pozitív hatásait, a resveratrol egy ígéretes eszköz lehet az öregedés, a metabolikus szindróma, a krónikus gyulladás és más krónikus betegségek megelőzésére. (R, R, R)

        A resveratrol vérnyomásra gyakorolt hatásai:

        A resveratrol potenciálisan jótékony hatással lehet a szív- és érrendszer működésére, különösen a magas vérnyomás csökkentésében. Az elmúlt évek kutatásai feltárták, hogy a resveratrol számos mechanizmuson keresztül fejti ki előnyös hatását, amelyek közül kiemelkednek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságai.

        A resveratrol egyik legfontosabb hatásmechanizmusa az endotéliális nitrogén-oxid-szintáz (eNOS) aktivitásának fokozása, amely növeli a nitrogén-oxid (NO) termelődését. A nitrogén-oxid létfontosságú szerepet tölt be az erek tágulásában, mivel ellazítja az erek simaizmait, ezáltal javítja az endotélium működését és mérsékli a magas vérnyomást. Laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy a resveratrol fokozza az eNOS enzim expresszióját, serkenti annak aktivitását, valamint gátolja az NO oxidatív károsodását. Ezeknek a folyamatoknak hátterében a SIRT1, AMPK, Nrf2 és NFκB jelátviteli utak aktiválása, illetve az ösztrogénreceptorok bevonása áll.

        Állatkísérletes modellekben, például diabéteszes vagy magas vérnyomásra hajlamos állatoknál, a resveratrol rendszeres adagolása jelentős mértékben csökkentette a szisztolés vérnyomást és mérsékelte az erek oxidatív stresszét. A humán kutatások területén egy 2014-es metaanalízis összegezte hat randomizált klinikai vizsgálat eredményét, összesen 247 résztvevő bevonásával. Ez a vizsgálat arra jutott, hogy magasabb dózisban (legalább napi 150 mg) alkalmazva a resveratrol szignifikáns, átlagosan 11,90 Hgmm-es csökkenést eredményezett a szisztolés vérnyomásban. Alacsonyabb dózisoknál hasonló hatást azonban nem tapasztaltak, ami arra utal, hogy a resveratrol vérnyomáscsökkentő hatása dózisfüggő.

        Összességében a resveratrol ígéretes lehetőséget jelent a magas vérnyomás kezelésében, mivel egyszerre célozza meg az erek oxidatív stresszének csökkentését és a nitrogén-oxid-elérhetőség növelését. (R, R, R, R)

        Hatása a vérzsírokra

        Több kutatás is igazolta, hogy a resveratrol képes kedvezően befolyásolni a vérzsírszinteket. Laboratóriumi kísérletekben megfigyelték, hogy a resveratrol csökkenti a teljes koleszterinszintet, a trigliceridek és az LDL-koleszterin („rossz koleszterin”) mennyiségét, miközben növeli a HDL-koleszterin („jó koleszterin”) szintjét. Ezen kívül, magas fehérje- és zsírtartalmú étrend mellett a resveratrol mérsékelte a testtömeget, csökkentette a testzsírt, valamint a zsírsejtek (adipociták) méretét is. Molekuláris szinten a resveratrol gátolja a lipogenezisben és adipogenezisben szerepet játszó kulcsgének – például az ACC, FAS, PPARγ és SREBP-1c – expresszióját, ezáltal közvetlenül befolyásolja a zsíranyagcserét.

        A resveratrol kedvező hatását részben úgy fejti ki, hogy mérsékli egy, a koleszterintermelést szabályozó enzim aktivitását, ezzel csökkentve a teljes koleszterinszintet. Ezen túlmenően antioxidáns tulajdonságai révén jelentősen csökkenti az LDL-koleszterin oxidációját, amely kulcsszerepet játszik az érelmeszesedés (atherosclerosis) kialakulásában. Az oxidált LDL elősegíti a plakkok képződését az artériák falában, ezért csökkentése fontos érvédő hatás.

        Embereken végzett, randomizált, placebo-kontrollált klinikai tanulmány során statinkezelésben részesülő betegek kaptak napi 8 mg resveratrollal dúsított szőlőkivonatot hat hónapon át. A vizsgálat eredményei szerint a resveratrol jelentősen csökkentette az LDL-koleszterin szintjét (4,5%-kal), az oxidált LDL-t (20%-kal), és az érelmeszesedést elősegítő ApoB lipoprotein mennyiségét (9,8%-kal). Ezzel szemben resveratrol nélküli kivonat vagy placebo mellett ezek a hatások nem, vagy csak minimálisan jelentkeztek. A resveratrol alkalmazása nem mutatott sem máj-, sem vese-, sem pajzsmirigy-funkcióra gyakorolt negatív mellékhatást.

        Összességében tehát a resveratrol rendszeres alkalmazása jelentős jótékony hatással lehet a zsíranyagcserére, csökkentheti a testzsírt és javíthatja a vérzsírszinteket, így fontos szerepet játszhat a metabolikus szindróma megelőzésében. Antioxidáns hatásával képes mérsékelni az LDL-koleszterin oxidációját, ezzel csökkenti az érelmeszesedés és a kapcsolódó szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. (R, R, R, R, R, R)

        A resveratrol hatása az életkorral járó kognitív hanyatlásra és Alzheimer-kórra

        Kutatások szerint képes csökkenteni a kognitív hanyatlás egyik fő okozójának tartott béta-amiloid fehérjék toxikus aggregációját, amelyek kulcsszerepet játszanak az Alzheimer-kórra jellemző plakkok kialakulásában.

        A resveratrol neuroprotektív hatását több mechanizmuson keresztül fejti ki: egyrészt antioxidáns tulajdonságai révén csökkenti az oxidatív stresszt, amely az Alzheimer-kór egyik fontos patológiás tényezője. Másrészt kedvezően befolyásolja a fémionok anyagcseréjét, amelyek szintén hozzájárulhatnak az agyi károsodások kialakulásához. Továbbá bizonyították, hogy aktiválja a sejtekben zajló proteosztázist (fehérjeegyensúlyt), elősegítve a toxikus fehérjék lebontását. Ezen folyamatok hozzájárulnak a béta-amiloid toxicitásának mérsékléséhez.

        Egy humán klinikai vizsgálat során enyhe-közepes Alzheimer-kóros betegek resveratrol kezelésének hatására csökkent a cerebrospinális folyadékban a neurogyulladással összefüggő molekulák szintje, míg egyes gyulladáscsökkentő és idegvédő faktorok (például IL-4, FGF-2) mennyisége nőtt. A kezelés továbbá lassította a betegek kognitív képességeinek romlását és mindennapi életvitelükben való hanyatlást is.

        A resveratrol egyszerre több ponton is támogathatja az idegrendszer védelmét: csökkenti a neurotoxikus fehérjék felhalmozódását, mérsékli a neurogyulladást, így ígéretes lehetőség az életkorral összefüggő kognitív hanyatlás lassításában és az Alzheimer-kór megelőzésében. (R, R, R, R)

        A resveratrol hatásai a cukoranyagcserére

        Több kutatás is kimutatta, hogy a resveratrol kedvezően hat a cukoranyagcserére és növelheti az inzulinérzékenységet. A resveratrol egyik fő mechanizmusa az, hogy fokozza a glükózfelvételt azáltal, hogy növeli a sejtek felszínén található GLUT4 (inzulinfüggő glükóztranszporter) mennyiségét. Emellett emeli az adiponektin szintjét is, amely hormon javítja a sejtek inzulinérzékenységét. Továbbá növeli a GLP-1 (glukagon-szerű peptid-1) nevű bélhormon termelődését, amely szintén segít szabályozni a vércukorszintet. Molekuláris szinten a resveratrol aktiválja az AMPK enzimet, amely kulcsszerepet játszik a glükóz-anyagcsere javításában, valamint aktiválja a SIRT1 enzimet, amellyel a kalóriamegvonás előnyeit képes utánozni.

        Cukorbetegség esetén a krónikusan magas vércukorszint miatt kialakuló oxidatív stressz jelentős szerepet játszik a diabéteszes szövődmények kialakulásában. Állatkísérletekben resveratrol-kezelés hatására javult a vese működése: csökkent a fehérjevizelés, javultak a vesefunkciós értékek, és mérséklődött a vesékben zajló oxidatív stressz. Ennek hátterében a resveratrol antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása áll, valamint az, hogy aktiválja az AMPK-t és csökkenti a proinflammatorikus folyamatokat.

        Összességében a resveratrol ígéretes hatóanyag a cukorbetegség kezelésében, mivel növeli az inzulinérzékenységet, javítja a glükózanyagcserét, csökkenti a diabétesz okozta oxidatív stresszt és gyulladást. (R, R, R, R, R, R, R)

        Adatok
        Gyártó:
        MOLEQLAR
        Hatás:
        Agysejtek védelme, Antioxidáns, Immunerősítő, Szív- és érrendszeri egészség, Resveratrol
        Típus:
        Por
        Kiszerelés:
        30 g
        Gyártó weboldala:

        https://moleqlar.com/products/resveratrol-pulver

        Tömeg:
        30 g/db
        Vélemények
        Átlagos értékelés:
        4.9 (15 vélemény)
        Még nem írtál véleményt a termékről?
        Véleményt írok!
        (14)
        (1)
        (0)
        (0)
        (0)
        Fehér Zoltán
        2025.06.03
        Tiszta por, könnyű adagolás
        Herendi Zsuzsanna
        2024.10.07
        A tablettákat mindig nehezen nyeltem le, végre egy jó alternatíva. Hasznos termék.
        Tóth Csaba
        2024.09.04
        Prémium por és csomagolás, semmi adalékanyag
        További vélemények
        Összetevők

        MoleQlar Resveratrol étrend-kiegészítő por

        Összetevők (1 adagolókanál) Mennyiség* %NRV**
        trans-resveratrol 500 mg n.a.***

        * Mennyiség 1 adagolókanálra vetítve
        ** NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára
        *** nincs meghatározva


        • Ajánlott mennyiség: napi 500 mg (1 adagolókanál), vízben feloldva
        • Hatóanyag: trans-resveratrol (98%)
        • Adagok száma: 60 adag
        • Nettó tömeg: 30 g
        • Minőségét megőrzi: a tasak hátoldalán jelzett időpontig (hó/év)
        • Származási hely: EU
        • Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, gyermekek elől elzárva
        Figyelmeztetés:
        Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Amennyiben Ön terhes, szoptat, nem töltötte be a 18. életévét, vagy gyógyszert szed, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával!

        A leginnovatívabb és legmagasabb minőségű termékek az öregedés ellen. A minőség a legfontosabb, amikor étrend-kiegészítőkről van szó. Prémium alapanyagok megbízható gyártótól, átlátható gyártói tanúsítványok, független minőségellenőrzés német laboratóriumokban.

        Facebook
        Vásárlói fiók
        • Belépés
        • Regisztráció
        • Profilom
        • Kosár
        Információk
        • Általános szerződési feltételek
        • Adatkezelési tájékoztató
        • Fizetés
        • Szállítás
        • Elérhetőségek
        Kapcsolat
        • +36301948768
        • szallitas@neoregedj.hu
        • facebook

        • instagram

        Törzsvásárlói kedvezmény

        Regisztrálj most, és az első sikeres rendelésed után 10% állandó kedvezményt kapsz minden termékre!

        Regisztráció

        Feliratkozás
        Árukereső.hu Árukereső.hu
        onlinepenztarca.hu
        A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
        simplepay_hu_v2
        stripe_com
        paypal
        Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
        • NMN
        • Étrend-kiegészítők
        • Csomagajánlatok
        • Tesztek
        • Kellékek
        • Blog
          Blog
          • Biohacking
          • Étrend-kiegészítők
          • Szakértők
          • Az öregedés tényezői
        • Longevity útmutató
        • Longevity AI
        • Amiben hiszünk
        • Kapcsolat
        Belépés
        Regisztráció
        Adatkezelési beállítások
        Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
        A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
        A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
        Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
        A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.